Technisch Business Analist

Schiphol-Rijk

Schuberg Philis is een IT Business Partner; we zijn continu bezig om bij onze klanten waarde te creëren door onze expertise in te zetten op dynamische Mission Critical IT oplossingen. Geen klant is hetzelfde. Sommige oplossingen bedienen we on-premise vanuit onze eigen Mission Critical Cloud (MCC), andere vanuit AWS of Azure.

Ons team Financial Services groeit! We zijn op zoek naar een Business Analist met een goede technische basis en ervaring op het gebied van Sparen en Hypotheken.

Jij werkt nauw samen met de klant. Je wordt regelmatig benaderd om vragen te beantwoorden; van analyse op een specifiek data-issue tot verhelderen van de huidige implementaties. In deze rol ben je ook betrokken bij het analyseren van incidenten. Incidenten kunnen komen vanuit een functionele monitor of kunnen door de klant gemeld worden. Je analyseert de situatie en bent pro-actief in het informeren van de klant. Het oplossen van het probleem gaat vaak in samenwerking met het development team.

Naast incidenten bestaat je werk uit het analyseren en vertalen van business requirements naar user stories. Hier ben je de schakel tussen het development team en de klant. De requirements kunnen vanuit de klant komen maar we verwachten dat jij ook actief met suggesties komt. Deze verschillende taken zorgen ervoor dat je prioriteiten continue moet afwegen en daarover communiceert met de klant en het team.

In ons team ben jij de kennisbron op het gebied van sparen en hypotheken. Jij komt met oplossingen voor functionele problemen en incidenten. Je schakelt met het hele team, met onze partners en met de klant, je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en zoekt de afstemming die nodig is. Je bent altijd op zoek naar verbeteringen.

Als Technisch Business Analist heb jij het volgende profiel:

  • Een technische basis, bijvoorbeeld ervaring met SQL, data, Azure, Open-Api
  • Zeer goede analytische vaardigheden
  • Pro-actief
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Het technische landschap kunnen overzien en deze kennis gebruiken om de oplossing te vinden die bij de klant past
  • Zelfstandig functionele incidenten coördineren en waar mogelijk oplossen
  • Functionele (proces)kennis en ervaring als SME in sparen of hypotheken
  • Ervaring met banking software, CRM of BPM

Je vindt het leuk om in een team te werken en wil graag het verschil maken. Je brengt je eigen ervaring en kennis mee, maar bent ook ijverig om nieuwe dingen te leren en je te ontwikkelen. Je kijkt verder dan de huidige oplossingen en verdiept je in wat de klant echt verder helpt.

We nodigen je uit om te reageren als je een passie hebt voor financial services en IT en je de afgelopen jaren de nodige ervaring hebt opgedaan. Dat betekent niet dat we alleen op zoek zijn naar echte professionals; we zoeken naar mensen met de juiste instelling en ons team wil je graag verder helpen om je talenten te ontwikkelen. Dus ben jij die team player die zich herkent in wat hierboven genoemd staat, niet bang is om eigenaarschap te tonen en ons kan uitdagen in onze keuzes; dan horen we graag van je.

Sound fun?

Apply for this job

Interested? Send your credentials, curriculum vitae and your cover letter to our recruitment team. They will contact you and invite you to discover if there could be a match.

Complete this form and submit to apply. Got any questions about applications or applying for a job? Feel free to contact our recruitment team: recruitment@schubergphilis.com

Ready to apply?

How we hire

We would like to get to know you as much as you would like to get to know us. In a 5 to 6 step hiring process we will together find out if we are a match.
Read more \

What we offer

Yes, a job at Schuberg Philis provides a salary and benefits. It also provides the freedom to become who you are.
Find out \
Schuberg19230

What does a day at Schuberg Philis look like?

Read more \

More Business job openings at Schuberg Philis

Are you a recruiter?

We created some guidelines for you to follow when contacting us for candidates. Please follow them carefully if you want to keep off our blocklist.
Read more \