Logo image

Multi-sourcing op een rijdende trein – Wilt u hier even tekenen?

Outsourcing Hub en Innovation Partner Schuberg Philis organiseren op 14 november een (gratis) event voor sourcing adviseurs.

Schuberg Philis nodigt samen met Outsourcing Hub op 14 november alle sourcing advisors uit voor een interactieve sessie over multi-sourcing in een omgeving van continuous change.

Net als veel collega-bedrijven ervaart Schuberg Philis dat de behoeften en het outsoucinggedrag van klanten in korte tijd ingrijpend zijn veranderd; van de selectie van een vast team outsourcing partners in een gedeelde infrastructuur naar een voortdurend veranderend ecosysteem van uiteenlopende applicatieleveranciers die draaien op een mix van SaaS-, PaaS- en IaaS-platforms.

Werden de mission critical engineers van Schuberg Philis drie jaar geleden gevraagd voor het garanderen van de 100% Run in de eigen omgeving, inmiddels faciliteren ze continuous integration en deployment, in een landschap met partners dichtbij en op afstand, ervaren en groen als gras. Ondertussen is de betrokkenheid van de klant fors toegenomen, door het grote belang van IT op de change calender van de hele business. Zonder intensieve afstemming gaat het niet lukken, maar hoe zorg je dat het bijdraagt aan het bereiken van de gewenste velocity in plaats van dat het vertraagt?

Als innovation partner van Outsourcing Hub deelt Schuberg Philis kennis en ervaring rond dit thema, aan de hand van praktijkcases. Daarna starten we graag de discussie met de aanwezige sourcing advisors over de impact van deze ontwikkelingen op de benodigde competenties van outsourcingpartners en de afspraken.

Gastheren zijn Customer Directors Jeroen Borst en Steve Douho.

MORE NEWS

blank

Schuberg Philis Family Day 2019 Radio Kootwijk

blank

The subtle art of (not) giving up

Change comes with risk. While we’re busy changing bad habits, we …
blank

What’s Cool in Azure — August 2019

What’s Cool in Azure — August 2019 The Azure ecosystem has …