Logo image

Schuberg Philis wil 'een superbrand worden' en benoemt Ivo Roefs als CMO

IT-dienstverlener Schuberg Philis benoemt Ivo Roefs (48) per 18 november in de functie van Chief Marketing Officer.

De benoeming moet worden gezien in het licht van de ambities die het bedrijf heeft, zegt Managing Director Tom den Hartog: “Wij hebben onze huidige positie bereikt met wat wij noemen ‘het 100 procent-principe’. Die gedachte willen we nog veel scherper gaan inzetten bij alles dat voor ons strategisch is: people, innovatie, en natuurlijk marketing. Wij zijn autonoom een merk geworden, nu zijn we van plan om een superbrand te worden. Dus besloten we om een echt merkenmens in huis te halen."

Roefs (48) werkte 17 jaar bij communicatiebureau DDB, waarvan 10 jaar als CEO. Onder zijn leiding werd de bureaugroep meermalen ‘Agency of the Year’. Zelf adviseerde hij organisaties zoals Vodafone, KLM, Volkswagen, ING Bank en Eneco. “Een bedrijf met zo’n prachtige obsessie als het honderdprocent-denken, dat sprak me meteen aan,” zegt Roefs. “In de praktijk is dat waar sterke marktproposities van gemaakt zijn: iets dat de makers werkelijk ménen. Mijn taak zal zijn om dat relevanter, scherper en effectiever om te zetten naar marktsucces en talentaanwas voor Schuberg Philis”.

Over Schuberg Philis
‘Een IT-omgeving die altijd werkt’ is de belofte van Schuberg Philis. Volgens die gedachte werkt Schuberg Philis als outsourcing partner voor organisaties met complexe ‘mission critical’ applicatielandschappen. De opdrachtgevers van Schuberg Philis stellen hoge eisen aan zowel versnelling en flexibiliteit, als stabiliteit en kosteneffectiviteit. De organisatie van Schuberg Philis kenmerkt zich door zelfsturende teams, die rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor de executie van de klantbelofte: het bereiken van 100% resultaat en lange termijn klanttevredenheid.

Onafhankelijk onderzoek geeft Schuberg Philis de hoogste klanttevredenheidsscore van gemiddeld 8,8 (Bron: Giarte 2019). Opgericht in 2003, realiseerde Schuberg Philis in 2018 met 300 collega’s een omzet van ruim 68 miljoen euro.

Klanten zijn onder meer: Geldmaat, PostNL, Heineken, Jumbo, Eneco Energy Trade, Enexis, Air France-KLM, BKWI, Loodswezen, Hartwig Medical Foundation, ING, Rabobank, Argenta, ABN AMRO, Moneyou, LeasePlan, BNP Paribas, ASR Nederland en Achmea Investment Management.

MORE NEWS

blank

Knowledge begins with feedback

What’s scary and absolutely essential? Spring cleaning is a …
blank

AWS Cloudshell sessions with AWS Session Manager

This year watching reinvent from my couch I saw Werner Vogels …
blank

Christmas dinner — Schuberg Philis style

Christmas dinner — Schuberg Philis style Christmas, the time …